Trailer voor Netflix film The White Tiger

Netflix heeft de volledige trailer vrijgegeven voor hun aankomende drama-verfilming van The White Tiger, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2008 van auteur Aravind Adiga. In de film gebruikt een ambitieuze Indiase chauffeur zijn verstand en sluwheid om te ontsnappen aan armoede en de top te bereiken. Bekijk de video hieronder!

The White Tiger Netflix

The White Tiger op Netflix

The White Tiger volgt Balram Halwai (Adarsh Gourav) vanaf zijn kindertijd in een klein dorpje in India. Balram behoort tot de laagste sociale klasse in India en dat betekent dat je niet veel waard bent. Maar alles verandert wanner hij een baan krijgt als chauffeur voor de rijke Ashok (Rajkummar Rao) en diens Amerikaanse vrouw Pinky (Priyanka Chopra Jonas). Daar ziet Balram hoe het er aantoe gaat in de wereld en en dat het hele systeem erop gericht is om de armen arm te houden en de rijken rijker te maken. Maar Balram is slim en gaat uiteindelijk het leven lijden waarvan hij nooit dacht dat het mogelijk zou zijn.

De film is geschreven en geregisseerd door Ramin Bahrani. De hoofdrollen worden gespeeld door Adarsh ​​Gourav, Priyanka Chopra-Jonas, Rajkummar Rao, Mahesh Manjrekar en Vijay Maurya. The White Tiger wordt geproduceerd door Chopra-Jonas, Mukul Deora en Bahrani met de voor een Oscar genomineerde filmmaker Ava DuVernay als uitvoerend producent. De film is beschikbaar voor streaming op 22 januari 2020.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter