Trailer voor Netflix komedieserie Teenage Bounty Hunters

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende komedieserie Teenage Bounty Hunters. De trailer, die ook een premièredatum van 10 augustus aankondigt, is hieronder te zien! De tweelingzussen Sterling en Blair zoeken een balans tussen het tienerleven op een eliteschool in het zuiden en een onwaarschijnlijke nieuwe carrière als premiejagers.

Teenage Bounty Hunters op Netflix

De zestienjarige twee-eiige tweelingzusjes Sterling (Maddie Phillips) en Blair (Anjelica Bette Fellini) Wesley rebelleren tegen hun zuidelijke gemeenschap en werken samen met ervaren premiejager Bowser Jenkins (Kadeem Hardison) voor een over-the-top avontuur. Ze duiken in de wereld van slechteriken op borgtocht en geheimen terwijl ze proberen om het drama van de middelbare school te overkomen, zoals liefde, seks en studiehal.

Teenage Bounty Hunters is gemaakt door Kathleen Jordan (American Princess), die ook de show schreef en co-executive produceerde, met Jenji Kohan, Tara Herrmann, Robert Sudduth en Blake McCormick, allemaal verbonden als uitvoerende producenten. De eerste aflevering werd geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Jesse Peretz.

De cast voor de serie bestaat uit Maddie Phillips, Anjelica Bette Fellini, Kadeem Harrison, Virginia Williams, Mackenzie Astin, Shirley Rumierk, Devon Hales en Spencer House.

Teenage Bounty Hunters is vanaf 14 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter