Trailer voor Netflix’s oorlogsthriller Mosul van de Russo Brothers

Netflix heeft de officiële Mosul trailer en poster vrijgegeven voor de door Russo Brothers geproduceerde actiethriller, geschreven en geregisseerd door Matthew Michael Carnahan (World War Z, 21 Bridges). Je kunt de Mosul trailer hieronder bekijken, samen met de poster!

Mosul op Netflix

Toen ISIS hun huizen, families en stad innam, vocht een groep mannen om alles terug te nemen. Nadat de onervaren Iraakse politieagent Kawa (Adam Bessa) is gered van een schrijnend vuurgevecht door het elite Nineveh SWAT-team, wordt hij snel opgenomen in het malafide squadron, een bende van tien wapenbroeders onder leiding van de wijze majoor Jasem (Suhail Dabbach). Onder constante dreiging van aanvallen begint de eenheid aan een gevaarlijke guerrillaoperatie, vastbesloten om een ​​vijandelijke basis weg te vagen en de orde in het wetteloze gebied te herstellen. Een buitengewoon waargebeurd verhaal van heldendom ondanks de overweldigende kansen.

De film heeft hoofdrollen voor Adam Bessa, Suhail Dabbach en Is’haq Elias.

Mosul wordt geproduceerd door Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Jeremy Steckler en Dawn Ostroff. Uitvoerende producenten zijn onder meer Todd Makurath, Christopher Markus, Stephen McFeely, Mohamed Al-Daradji, Patrick Newall, Wang Zhongjun, Wang Zhonglei en Felice Bee.

Mosul debuteert op donderdag 26 november op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter