Trailer voor Netflix Samurai serie Yasuke

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven op Yasuke, de aankomende anime die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Zwarte Samurai die in de 16e eeuw in Japan woonde. Hij kwam uit Afrika en vocht zij aan zij met een machtige feodale heer in het brute Japan. Bekijk hieronder de trailer.

Yasuke Netflix

Samurai serie Yasuke op Netflix

In een door oorlog verscheurd feodaal Japan vol mechs en magie, worstelt Yasuke, de grootste ronin die nooit gekend is, om een ​​vreedzaam bestaan ​​te behouden na een leven van geweld. Maar wanneer een plaatselijk dorp het centrum wordt van sociale onrust tussen strijdende Daimyo, moet Yasuke zijn zwaard opnemen en een mysterieus kind vervoeren dat het doelwit is van duistere machten en bloeddorstige krijgsheren. Het verhaal van Yasuke, de eerste Afrikaanse samoerai die daadwerkelijk de legendarische Oda Nobunaga diende, zal bekend worden.

De serie is geproduceerd en geregisseerd door LeSean Thomas (Cannon Busters) en geanimeerd door MAPPA (Attack on Titan: The Final Season, Jujutsu Kaisen). De anime’s personageontwerpen komen van regisseur en animator Takeshi Koike (Lupin the Third: The Woman Called Fujiko Mine). Yasuke wordt ingesproken door LaKeith Stanfield (Sorry to Bother You, Judas and the Black Messiah). Grammy Award-nominated artist Flying Lotus, is verantwoordelijk voor de muziek van de serie.

Yasuke verschijnt op 29 april op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter