Trailer voor Netflix serie Boo, Bitch

To All the Boys-actrice Lana Condor (Alita: Battle Angel) speelt de hoofdrol in de nieuwe serie Boo, Bitch, die 8 juli 2022 op Netflix verschijnt. Netflix heeft vandaag de trailer voor Boo, Bitch vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Condor, die ook de uitvoerend producent van de serie zal zijn, zal een middelbare school senior spelen die uiteindelijk besluit om “een episch leven” te leiden na jaren van een leven als muurbloempje. Helaas wordt ze de volgende ochtend wakker en ontedekt ze dat ze een geest is geworden.

Boo Bitch trailer

Boo, Bitch trailer

Lana Condor (To All The Boys I’ve Loved Before) schittert in de serie als Erica Vu, een middelbare scholier die haar leven veilig onder de radar heeft geleefd. In de loop van één nacht grijpt ze de kans om haar verhaal te veranderen en een episch leven te gaan leiden, om er de volgende ochtend achter te komen… dat ze een motherf*%king ghost is.

De serie werd geschreven door Erin Ehrlich en Lauren Iungerich. Ehrlich maakte eeerder Crazy Ex-Girlfriend en Iungerich was verantwoordelijk voor On My Block. De twee werkten samen aan Awkward.

Naast Lana Condor zijn er rollen voor Zoe Colletti (Fear the Walking Dead), Mason Versaw (Tick, Tick… Boom!), Aparna Brielle (Swiss and Lali Hijack Hollywood) en Jason Genao (Logan, On My Block).

De miniserie Boo, Bitch bestaat uit in totaal 8 afleveringen en is te streamen op streamingdienst Netflix vanaf 8 juli 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter