Trailer voor Netflix serie Clickbait

Netflix heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Clickbait, de serie met in de hoofdrol Adrian Grenier als een man die wordt ontvoerd en gedwongen om online de slechte dingen te bekennen die hij wel of niet heeft gedaan. De trailer laat ook zijn familie zien terwijl ze proberen om hem te vinden voordat het te laat is, terwijl ze omgaan met de mogelijke harde realiteit dat hij misschien niet de persoon is die ze denken dat hij is. De serie staat gepland voor zijn debuut op 25 augustus.

Netflix serie Clickbait 

Het serie wordt vertelt vanuit meerdere gezichtspunten over Nick Brewer, een liefhebbende vader, echtgenoot en broer, die op een dag plotseling en op mysterieuze wijze verdwijnt. Kort daarna verschijnt er een video op internet van de in elkaar geslagen Nick die een kaart vasthoudt waarop staat: ‘Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views sterf ik.’ Is dit een bedreiging of een bekentenis? Of allebei? Terwijl zijn zus en vrouw zich haasten om hem te vinden en te redden, ontdekken ze een kant van Nick waarvan ze het bestaan ​​niet wisten.

De gelimiteerde serie van acht afleveringen is een meeslepende, high-stakes thriller die de manieren onderzoekt waarop onze gevaarlijkste en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken tussen onze virtuele en echte leven persona’s.

Clickbait is afkomstig van makers Tony Ayres en Christian White, met Ayres als showrunner en uitvoerend producent. Hoofdrollen zijn er voor Adrian Grenier, Betty Gabriel, Zoe Kazan, Phoenix Raei, Elizabeth Alexander, Abraham Lim, Jessie Collins, Ian Meadows, Steve Mouzakis, Daniel Henshall, Motell Foster, Jaylin Fletcher en Cameron Engels.

Clickbait is uitvoerend geproduceerd door David Heyman en Tom Winchester. De serie wordt geregisseerd door Brad Anderson, Emma Freeman, Ben Young en Laura Besley.

Clickbait verschijnt 25 augustus op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter