Trailer voor Netflix-serie Control Z

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Control Z, een aankomende Mexicaanse tienerdramaserie, gemaakt door Carlos Quintanilla en ontwikkeld door Lemon Studios voor Netflix. Deze kun je hieronder bekijken. De serie wordt nu al vergeleken wordt met series zoals Gossip Girl, Pretty Little Liars en de Spaanse serie Élite.

Wanneer een hacker alle geheimen van de studenten begint te onthullen, verandert El Nacional in een ramp. Als de enige manier om je eigen geheimen te beschermen was om een ​​vriend te verraden, hoe ver zou je dan gaan?

Control Z op Netflix

Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren. Hiermee hoopt ze haar vrienden en klasgenoten te beschermen. Control Z komt van de hand van Carlos Quintanilla.

De cast van de nieuwe serie bestaat uit Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Andrés Baida, Macarena García en Yankel Stevan.

Control Z wordt op 22 mei uitgebracht op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter