Trailer voor Netflix serie Devil in Ohio met Emily Deschanel

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van Devil in Ohio, de aanstaande gelimiteerde serieadaptatie van Daria Polatins roman met dezelfde naam. Vanaf 2 september is de reeks te streamen.

De video toont Dr. Suzanne Mathis terwijl ze een mysterieus en doodsbang jong meisje verwelkomt in haar leven door haar onderdak en begeleiding te bieden. Het blijkt dat het meisje eigenlijk een belangrijk lid is van een sekte en wist te ontsnappen. Bekijk hieronder de trailer van Devil in Ohio.

Devil in Ohio

Devil in Ohio op Netflix

Als ziekenhuispsychiater Dr. Suzanne Mathis een mysterieus meisje opvangt dat ontsnapte aan een sekte, staat haar wereld op zijn kop als de komst van het vreemde meisje haar eigen familie dreigt te verscheuren. Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, is Devil in Ohio een spannend, schokkend verhaal over demonische chaos en mysterie in het hart van een klein stadje Amerika.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emily Deschanel als Suzanne Mathis, Sam Jaeger als Peter, Gerardo Celasco als rechercheur Lopez, Madeleine Arthur als Mae, Xaria Dotson als Jules, Alisha Newton als Helen, Naomi Tan als Dani en meer.

Devil in Ohio is gemaakt en geproduceerd door Polatin, die ook als showrunner fungeert. Het is uitvoerend geproduceerd door Rachel Miller, Andrew Wilder en Ian Hay. De regie line-up bestaat uit John Fawcett, Brad Anderson, Leslie Hope en Steve Adelson.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter