Trailer voor Netflix serie Halston met Ewan McGregor

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Halston, de nieuwste gelimiteerde serie van Ryan Murphy, met in de hoofdrol Golden Globe-winnaar Ewan McGregor die de overleden legendarische modeontwerper speelt. De trailer toont de opkomst van de ontwerper in de competitieve industrie terwijl hij probeert de Amerikaanse mode te veranderen met zijn unieke visie en stijl. Het belicht ook de ondergang van Halston die wordt veroorzaakt door zijn obsessie om de beste te zijn. De serie is beschikbaar voor streaming op 14 mei. Bekijk de trailer hieronder!

Halston serie

Halston serie

De serie is gebaseerd op het boek Simply Halston van Steven Gaines. Sharr Wright bedacht de reeks, terwijl Daniel Minahan tekende voor de regie. Halston volgt de legendarische modeontwerper terwijl hij zijn enkele, verzonnen naam gebruikt in een wereldwijd mode-imperium dat synoniem staat voor luxe, seks, status en roem, en dat letterlijk het tijdperk definieert waarin hij leeft, de jaren zeventig en tachtig in New York – totdat een vijandige overname hem dwingt om te vechten voor controle over zijn kostbaarste bezit… de naam Halston zelf.

De miniserie wordt geleid door Ewan McGregor. Hij wordt vergezeld door Rory Culkin (Castle Rock) als iconische filmregisseur Joel Schumacher (The Lost Boys), Krysta Rodriguez (Daybreak) als Liza Minnelli, die bekend staat als een goede vriend van de overleden modeontwerpster. Er zijn ook rollen voor Bill Pullman als David Mahoney, Kelly Bishop als Eleanor Lamber, Vera Farmiga als Adele, Rebecca Davan als Elsa Peretti, David Pittu als Joe Eula, Sullivan Jones als Ed Austin en Gianfranco Rodriguez als Victor Hugo.

De serie is vanaf 14 mei te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter