Trailer voor Netflix serie KITZ

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de dramaserie KITZ. Deze mysterieuze Duitstalige serie speelt zich af in Kitzbühel, waar je veel glitter en glamour vindt. Lisi besluit om in het leven en achter het masker te duiken van de rijke Vanessa, maar dat blijkt heel wat gevolgen te hebben… Bekijk de trailer hieronder. KITZ is vanaf 30 december te zien bij Netflix.

KITZ trailer

In Kitzbühel vind je niet alleen veel glamour en poedersneeuw, maar ook duistere geheimen. De naam van de serie komt van het Oostenrijkse luxe skigebied Kitzbühel, waar de actie begint.  Als Lisi (Sofie Eifertinger) een blik werpt achter de façade van de rijke en mooie Vanessa (Valerie Huber), heeft dat gevolgen… Welke geheimen brouwen achter de façade van geld, macht en uitspattingen van de partij?

Een groep vermogende tieners uit München rond het Instagram-model Vanessa reist op oudejaarsavond naar Kitzbühel in Tirol  om daar het feest van het jaar te vieren. De lokale 19-jarige serveerster Lisi probeert zich bij de groep aan te sluiten. Want haar broer Joseph, die verliefd was op Vanessa, is een jaar geleden overleden en Vanessa was een van de laatste mensen die hem levend hadden moeten zien. Terwijl het leven van de social media-ster blijkbaar gewoon doorging, veranderde Lisi’s leven fundamenteel na de dood. Daarnaast gelooft Lisi niet in een ongeluk. Ze wil weten wat er toen echt is gebeurd en vraagt ​​zich af hoe Vanessa het incident zo koud heeft kunnen laten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Valerie Huber, Sofie Eifertinger, Zegen Amada, Souhaila Amade, Marlene Burow, Thomas Lettow, Anton Weil, Steffen Wink, Tatjana Alexander, Alina Fritsch, Simone Fuith, Felix Mayr, Zoran Pingel, Hans-Maria Darnov.

Het project werd gefinancierd door het FilmFernsehFonds Bayern, het German Motion Picture Fund, de Cine Tirol Film Commission en de Medien- und Filmgesellschaft Baden-Württemberg.

Seizoen 1 van KITZ bevat zes afleveringen, die geregisseerd zijn door Maurice Hübner en Lea Becker.

De serie KITZ is vanaf 30 december te zien bij Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter