Trailer voor Netflix serie Murderville met Will Arnett

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Murderville, de aankomende comedyserie met Emmy-genomineerde Will Arnett als detective Terry Seattle. De serie is vanaf 3 februari beschikbaar voor streaming. De video, die je hieronder kunt bekijken, toont de zes gastacteurs die zijn ingeschakeld om het personage van Arnett te helpen bij het oplossen van zijn moordzaken. In elke aflevering wordt een beroemdheid gedwongen om wat te improviseren en de naam van de moordenaar zelf te raden.

Murderville

Murderville

Maak kennis met senior rechercheur Terry Seattle, afdeling Moordzaken. Voor Terry betekent elke dag een nieuwe moordzaak en een nieuwe gastacteur als zijn partner. Maar hier is het addertje onder het gras: deze gast krijgt niet het script. Ze hebben geen idee wat er met hen gaat gebeuren. Samen zullen de gastrol en Terry Seattle zich een weg door de zaak moeten banen… maar het is aan elke beroemde gast om de moordenaar te noemen.

Murderville is gebaseerd op de populaire BBC Three-serie Murder in Successville. Naast Arnett zijn er rollen voor Haneefah Wood als Chief Rhonda Jenkins-Seattle, Lilan Bowden als Medical Examiner Amber Kang en Phillip Smithey als detective Darren ‘Daz’ Phillips.

De gaststacteurs van het eerste seizoen zijn Sharon Stone, Conan O’Brien, Ken Jeong, Kumail Nanjiani, Annie Murphy en Marshawn Lynch.

Murderville is geschreven en geproduceerd door Krister Johnson, die de showrunner is. Het is uitvoerend geproduceerd door Arnett, Marc Forman, Jonathan Stern, Peter Principato, Brian Steinberg. Tom Davis, Andy Brereton en James De Frond. Het is afkomstig van Electric Ave, Abominable Pictures, Artists First en Sony Pictures Television.

Murderville verschijnt 3 februari 2022 op Netflix.

 

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter