Trailer voor Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness

Netflix heeft een nieuwe teaser uitgebracht voor Resident Evil: Infinite Darkness, een originele horror anime-serie gebaseerd op de Capcom videogamefranchise die in 2021 naar de streamer komt. Je kunt de teaser hieronder bekijken.

Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness wordt een horror-actieserie die gebaseerd is op de verhalen van de twee populaire franchisekarakters, Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Door spanning toe te voegen aan dynamische actiescènes, zegt Netflix dat de serie een Resident Evil wereld zal onthullen die nog nooit eerder is vertoond.

De serie wordt geproduceerd door Hiroyuki Kobayashi van Capcom, die verantwoordelijk is voor het tot stand brengen van talloze titels in de Resident Evil-serie. TMS Entertainment zal de serie produceren, terwijl Quebico, geleid door Kei Miyamoto (producent van Resident Evil: Vendetta) de volledige 3DCG-animatieproductie zal leiden. Sinds de eerste game in 1996 op Sony PlayStation werd uitgebracht, nadert de Resident Evil serie zijn 25e verjaardag. De enorme franchise staat bekend als de gouden standaard van survival-horrorspellen met meer dan 100 miljoen exemplaren van de gameserie die wereldwijd worden verkocht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter