Trailer voor Netflix serie Shadow and Bone

De Grishaverse-boeken komen nu echt tot leven. Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Shadow & Bone. Alina’s reis zie je vanaf 23 april. De serie is een adaptatie van Leigh Bardugo’s YA-fantasieromans. Bekijk hieronder de trailer.

Shadow and Bone serie

Shadow and Bone op Netflix

In de Shadow and Bone serie is de wereld in tweeën gesplitst door een enorme barrière van eeuwige duisternis, waar onnatuurlijke wezens smullen van menselijk vlees. Op een dag ontdekt een jonge soldaat dat ze over een zeldzame kracht beschikt, die haar land uiteindelijk zou kunnen redden van de ondergang. Terwijl ze haar kracht onder controle probeert te krijgen, zijn er duistere machten bezig met een complot tegen haar. Misdadigers, dieven, moordenaars en heiligen zijn nu in oorlog en er is meer nodig dan magie om te overleven.

De cast bestaat uit namen als Ben Barnes, Kit Young, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Archie Renaux en Amita Suman.

De serie van acht afleveringen combineert de Shadow and Bone trilogie en de Six of Crows duologie, die beide in hetzelfde universum bestaan, maar zich afspelen in verschillende tijdlijnen. Dit betekent dat fans van de fantasy-boekenreeks getuige kunnen zijn van twee verhalen die samenkomen tot een ​​nieuw samenhangend verhaal.

Shadow and Bone is vanaf 23 april 2021 te zien, alleen op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter