Trailer voor Netflix sitcom Dad Stop Embarrassing Me! met Jamie Foxx

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Dad Stop Embarrassing Me!, de vader-dochter comedyserie die is geïnspireerd op de relatie van Oscar-winnende acteur Jamie Foxx met dochter Corinne Foxx. Foxx keert na 20 jaar terug naar de sitcom. In de jaren 90 was hij te zien in In Living Color en The Jamie Foxx Show. De serie is vanaf 14 april 2021 te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder!

Dad Stop Embarrassing Me!

Dad Stop Embarrassing Me! op Netflix

Dad Stop Embarrassing Me volgt Brian Dixon, een succesvolle ondernemer en vrijgezel, die net een fulltime vader is geworden van zijn tienerdochter Sasha. Vastbesloten om de beste vader te zijn die hij kan zijn, heeft Brian alle hulp nodig die hij van zijn vader en zus kan krijgen – en Sasha zal alle hulp nodig hebben die ze kan krijgen om te leren omgaan met haar nieuwe, liefdevol chaotische vader.

In de serie zijn er rollen voor Jamie Foxx, Kyla-Drew (The Good Doctor, Jessie), David Alan Grier (A Soldier’s Play, In Living Color), Porscha Coleman (Silicon Valley, Ballers), Jonathan Kite (2 Broke Girls, Black Dynamite: The Animated Series), Heather Hemmens (Roswell: New Mexico, If Loving You Is Wrong) en Valente Rodriguez (Happily Divorced, The George Lopez Show).

Dad Stop Embarrassing Me wordt geproduceerd door Foxx en dochter Corinne Foxx. De multi-cam sitcom herenigt Foxx met showrunner Bentley Kyle Evans (The Jamie Foxx Show) en wordt geregisseerd door Ken Whittingham (black-ish).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter