Trailer voor Netflix special Diana: The Musical

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de gefilmde versie van de Broadway hit Diana: The Musical, over het leven en nalatenschap van Princess Diana. Bekijk de trailer hieronder. De musical special moet vanaf 1 oktober te zien zijn op Netflix.

Diana Musical

Diana the musical

De aankomende musical komt ook na het succesvolle vierde seizoen van The Crown, waar Emma Corrin als prinses Diana werd geïntroduceerd. De rol van Corrin heeft de 25-jarige actrice de eerste Golden Globe Award voor Beste Actrice in een Drama opgeleverd en ze is momenteel genomineerd voor een Emmy voor Outstanding Lead Actress in een Dramaserie.

Diana: The Musical werd vorig jaar gefilmd zonder publiek in het Longacre Theatre op Broadway. Het bevat de originele Broadway-cast, waaronder Jeanna de Waal als Diana, Roe Hartrampf als prins Charles, Erin Davie als Camilla Parker Bowles en Judy Kaye als koningin Elizabeth II en meer. Ze zijn allemaal klaar om terug te keren voor de aanstaande hervatting van de show op 2 november, gevolgd door een officiële openingsavond op 17 november.

De musical vertelt het verhaal van een van de meest geliefde vrouwen van de moderne tijd. Verloofd met een prins die ze amper kent, wordt de 19-jarige Diana Spencer op het wereldtoneel geduwd en wordt ze van de ene op de andere dag de beroemdste vrouw ter wereld. Terwijl ze worstelt om haar weg te vinden binnen de rigide structuur van de koninklijke familie, komt prinses Diana terecht in een liefdeloos huwelijk en vindt ze uiteindelijk haar stem door zich te wijden aan mensen in nood. Gedwongen om de ​​media-schijnwerper te doorstaan ​​die helderder is dan de wereld ooit heeft gekend, trotseert prinses Diana alle verwachtingen om als haar eigen persoon naar voren te komen en een erfenis te creëren die voor altijd zal blijven bestaan.

Diana: The Musical is geregisseerd door Tony-winnaar Christopher Ashley, met muziek en teksten van Tony-winnaar David Bryan en Joe DiPietro, die ook het boek heeft geschreven. De show bevatte choreografie van Olivier Award-winnaar Kelly Devine en muzikaal toezicht en arrangementen door Olivier-winnaar Ian Eisendrath.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

 

 

 

Diana: The Musical