Trailer voor Netflix spy thriller Treason met Charlie Cox

Meer dan vier jaar nadat Daredevil na drie seizoenen stopte, maakt Charlie Cox eindelijk zijn Netflix-comeback in de aankomende spionagethrillerserie Treason. De streamer heeft nu de officiële Treason trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

In de video wordt een onervaren MI6-agent onverwachts gekozen om de leider van het bureau te worden nadat zijn mentor bijna stierf door een poging tot moord. Wanneer zijn gecompliceerde verleden, waarbij een Russische spion betrokken was, echter aan het licht komt, zal hij verstrikt raken in een samenzwering die hem als dubbelagent zal impliceren.

Treason op Netflix

Treason op Netflix

Beschreven als Bodyguard meets John Le Carre, is Treason geschreven en uitvoerend geproduceerd door Matt Charman (Bridge of Spies). Charlie Cox wordt vergezeld door Ciarán Hinds, Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Black Widow) en Oona Chaplin (Game of Thrones).

De miniserie draait om Adam Lawrence, getraind en verzorgd door MI6, wiens carrière vast lijkt te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken. Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy; drie mensen die elkaars geheimen proberen bloot te leggen, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en degenen van wie ze het meest houden.

Foz Allan en Valery Ryan zijn executive producers van Treason, terwijl Louise Hooper (The Witcher) het project leidt. Het is een productie van Binocular Productions.

De serie is vanaf 26 december beschikbaar voor streaming.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter