Trailer voor Netflix’s A Secret Love documentaire van Ryan Murphy & Jason Blum

Netflix heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor A Secret Love, een nog te verschijnen originele documentaire geproduceerd door Emmy-winnaar Ryan Murphy (Pose, Hollywood, American Horror Story) en uitvoerend geproduceerd door Oscar-genomineerde Jason Blum (BlacKkKlansman, Get Out, Whiplash). Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken.

A Secret Love documentaire van Ryan Murphy & Jason Blum

A Secret Love vertelt een ongelooflijk liefdesverhaal tussen Terry Donahue en Pat Henschel, wiens relatie bijna zeven decennia omvat. Terry speelde in de professionele vrouwen honkbalcompetitie en inspireerde de hitfilm A League of Their Own. Maar de film vertelde niet het echte verhaal van de vrouwen die het grootste deel van hun leven in de kast zaten. Deze documentaire volgt Terry en Pat vanaf de tijd dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten, tijdens hun professionele leven in Chicago, naar hun coming out tegenover de conservatieve families en worstelden met het al dan niet trouwen. Geconfronteerd met de ontberingen van veroudering en ziekte, blijkt hun liefde veerkrachtig.

De documentaire is geregisseerd door Chris Bolan en geproduceerd door Alexa L. Fogel, Brendan Mason en Murphy. Het project is uitvoerend geproduceerd door Jeremy Gold, Marci Wiseman, Mary Lisio, Alexis Martin Woodall en Jason Blum’s Blumhouse in samenwerking met Now This.

A Secret Love wordt op 29 april 2020 op de streamer gelanceerd.