Trailer voor Netflix’s American Son met Kerry Washington

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor American Son met in de hoofdrol Golden Globe-genomineerde Kerry Washington. Je kunt de trailer en een nieuwe featurette hieronder bekijken,  evenals de nieuwe poster (via Vital Thrills)! De drama-adaptatie is gebaseerd op het toneelstuk van Christopher Demos-Brown en werd geregisseerd door Tony Award-winnaar Kenny Leon (Fences), die ook het Broadway voorstelling regisseerde.


American Son

American Son vertelt het verhaal van Kendra Ellis-Connor, gespeeld door Emmy-genomineerde Kerry Washington (Scandal), de moeder van een vermiste tienerjongen, terwijl ze worstelt om het verhaal bij elkaar te puzzelen in een politiebureau in Zuid-Florida. Washington zal haar rol uit het stuk wederom spelen, net als Steven Pasquale (Rescue Me, Divorce), Jeremy Jordan (Supergirl, Newsies) en Eugene Lee (Gem of the Ocean, Thunder Road).

Naast de hoofdrol zal Washington uitvoerende produceren met Pilar Savone onder de vlag van Washington, Simpson Street. Jeffrey Richards en Rebecca Gold dienen ook als uitvoerende producenten.

Het stuk eindigde in januari op Broadway, waarna de productie van de film de opvolgende maand begon. American Son markeerde het Broadway-debuut van Demos-Brown en vertelde een aangrijpend verhaal over wie we zijn als natie en hoe we omgaan met familierelaties, liefde, verlies en identiteit.

American Son is vanaf 1 november te zien.