Trailer voor Netflix’s Black Earth Rising

Netflix heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor hun aankomende serie Black Earth Rising. Bekijk de trailer hieronder, evenals de poster!

Black Earth Rising

Black Earth Rising is een hedendaagse thriller die de reis volgt van Kate Ashby (Michaela Coel), een Rwandees die wees is geworden door de genocide, opgroeide in Londen en probeert de waarheid van haar verleden te achterhalen. Ze wordt geholpen bij haar zoektocht door advocaat Michael Ennis (John Goodman). De serie onderzoekt de relatie van het Westen met Afrika, gevestigd in een wereld van vervolging van oorlogsmisdaden.

De gelimiteerde serie heeft hoofdrollen voor Michaela Coel (Chewing Gum), John Goodman (The Conners), Harriet Walter (Patrick Melrose), Tamara Tunie (Law & Order: Special Victims Unit) en Noma Dumezweni (Electric Dreams).

Black Earth Rising is geschreven en geregisseerd door Emmy nominee en BAFTA Award winnaar Hugo Blick (The Honorable Woman, The Shadow Line) en is uitvoerend geproduceerd door Greg Brenman (The Honorable Woman, Doctor Foster). De serie wordt op 25 januari 2019 gelanceerd.