Trailer voor Netflix’s Britney vs Spears documentaire

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Britney vs Spears, de aankomende documentaire over Britney Spears en haar langdurige strijd tegen haar curatorschap. De wereld kent Britney Spears als artiest en icoon. Maar in de laatste jaren is haar naam steeds meer verbonden aan dat ene woord: curatele. Bekijk de trailer hieronder.

Netflix’s Britney vs Spears documentaire

Britney vs Spears volgt de voortdurende juridische strijd die de popster sinds eind jaren 2000 voert. De film zal de verschillende vragen onderzoeken met betrekking tot de noodzaak van het curatorschap, evenals de behandeling van de zaak door het rechtssysteem, de vermeende corruptie die erin wordt aangetroffen, en of de curatorschapwetten als geheel moeten worden herzien. De trailer belooft een aantal nooit eerder vertoonde documenten en verschillende interviews met mensen die bekend zijn met de zaak.

De aankomende documentaire wordt gelanceerd op 28 september 2021, slechts één dag voordat de zaak van Spears voor het Los Angeles Superior Court zal worden behandeld, waar zowel volgers als fans hopen dat haar voogdijschap eindelijk zal worden beëindigd na het begin in 2008, toen haar vader Jamie Spears, werd toevertrouwd als haar enige conservator.

Eerder dit jaar, nadat het nieuws over het curatele opnieuw in de schijnwerpers kwam, diende Jamie Spears een verzoekschrift in om het curatorschap te beëindigen en zei dat hij zou terugtreden als curator. Sindsdien heeft het juridische team van Britney Spears een aanvraag ingediend om de vader van Spears onmiddellijk uit zijn functie te verwijderen terwijl het proces van beëindiging van het curatorschap begint. Het Los Angeles Superior Court zal beide verzoekschriften behandelen tijdens de hoorzitting volgende week, en waarschijnlijk schetsen hoe een mogelijk einde eruit zou zien.

Britney vs Spears is geregisseerd door Erin Lee Carr, die ook als producent aan de film verbonden is.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter