Trailer voor Netflix’s High Flying Bird

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Steven Soderbergh‘s aankomende NBA-drama High Flying Bird. Je kunt de trailer hieronder bekijken, evenals de poster!

High Flying Bird

Tijdens een lock-out van een professioneel basketbalteam raakt spelersmakelaar Ray Burke (André Holland) verstrikt in de strijd tussen de bond en de spelers. Zijn carrière staat op het spel, maar Ray zet nog hoger in. Met slechts 72 uur de tijd om een gedurfd plan uit te voeren, is hij alle kopstukken te slim af en vindt hij een uitweg die de sport voor altijd zou kunnen veranderen. Het resultaat trekt in twijfel wie de eigenaar van het spel is en wie de eigenaar zou moeten zijn.

High Flying Bird werd geregisseerd door Oscarwinnaar Steven Soderbergh (Traffic) op basis van een script van Oscarwinnaar Tarell Alvin McCraney (Moonlight) met een sterrencast bestaande uit Zazie Beetz, Melvin Gregg, Sonja Sohn, Zachary Quinto, Kyle MacLachlan en Bill Duke en gastoptredens van NBA-atleten Reggie Jackson, Karl-Anthony Towns en Donovan Mitchell.

High Flying Bird is vanaf 8 februari 2019 te zien op Netflix.