Trailer voor Netflix’s historisch drama La Révolution

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor La Révolution. In een fictieve geschiedenis van de Franse Revolutie onthult de toekomstige uitvinder van de guillotine een ziekte die de aristocratie ertoe aanzet om gewone mensen te vermoorden. Bekijk de trailer hieronder. La Révolution verschijnt 1 oktober op Netflix.

La Révolution op Netflix

La Révolution geeft een nieuwe twist aan de Franse Revolutie in de 18e eeuw, toen de burgers de macht van de monarchie na lange tijd massaal terug wisten te dringen. De serie speelt zich af in 1787, wanneer Joseph Guillotin een reeks moorden onderzoekt en een mysterieuze ziekte ontdekt: een virus dat zich verspreidt onder mensen van adel – die door deze ziekte tevens letterlijk blauw bloed krijgen – zorgt ervoor dat zij burgers willen vermoorden. En dat bloedvergieten leidt uiteraard tot een enorme opstand.  

De hoofdrollen worden gespeeld door Amir El Kacem, Marilou Aussilloux, Lionel Erdogan, Laurent Lucas en Julien Frison.

De reeks is bedacht door Aurélien Molas. La Révolution verschijnt 1 oktober op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter