Trailer voor Netflix’s Hold the Dark

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor regisseur Jeremy Saulnier‘s Hold the Dark, zijn nieuwste thriller met Jeffrey Wright (Westworld), Riley Keough (Mad Max: Fury Road), James Badge Dale (13 Hours), Julian Black Antelope (Blackstone) en Alexander Skarsgård (Big Little Lies). Bekijk nu de trailer hieronder.

Hold the Dark

Hold the Dark is een bewerking van de gelijknamige roman van William Giraldi. Gepensioneerd natuuronderzoeker en wolvenexpert Russell Core (Jeffrey Wright) reist naar de rand van de beschaving in het noorden van Alaska op het pleidooi van Medora Slone (Riley Keough), een jonge moeder wiens zoon werd vermoord door een roedel wolven. Terwijl Core probeert om Medora te helpen de wolven op te sporen die haar zoon hebben meegenomen, ontwikkelt zich een vreemde en gevaarlijke relatie tussen de twee eenzame zielen.

Maar wanneer Medora’s echtgenoot Vernon (Alexander Skarsgård) terugkeert van de oorlog in Irak, ontketent het nieuws over de dood van zijn kind een gewelddadige reeks gebeurtenissen. Terwijl de lokale agent Donald Marium (James Badge Dale) racet om Vernon’s wraakzuchtige razernij te stoppen, wordt Core op een gevaarlijke odyssee gedwongen in het hart van de duisternis.

Hold the Dark wordt geregisseerd door Saulnier en is geschreven door zijn jarenlange creatieve partner Macon Blair. Neil Kopp, Vincent Savino, Anish Savjani, Eva Maria Daniels, Russell Ackerman en John Schoenfelder produceerden de film.

De film beleeft zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2018. Hold the Dark wordt gedistribueerd door de populaire streamingdienst op 28 september.