Trailer voor Netflix’s Irreplaceable You

Netflix‘s nieuwe originele film Irreplaceable You, draait om een ​​nieuw verloofd paar, Abbie (Gugu Mbatha-Raw) en Sam (Michiel Huisman), die al sinds hun kindertijd beste vrienden en de liefde van elkaars leven zijn geweest. Maar wanneer de toekomst die zij samen voor ogen hadden een tragische wending neemt, wordt hun relatie tot de ultieme test gebracht. Bekijk hieronder de eerste trailer!

[youtube LKnQVCCX8vU]

Trailer voor Netflix’s Irreplaceable You

In dit hartverwarmende (en hartverscheurende) romantische verhaal genieten Abbie en Sam samen van een rustig New York-leven voordat het ten val komt wanneer Abbie een onverwachte diagnose krijgt. Geconfronteerd met het vooruitzicht van een onzekere tijdlijn begint Abbie een ontroerende en vaak humoristische zoektocht naar een nieuwe liefde om voor Sam te zorgen.

Onderweg maakt Abbie onwaarschijnlijke vriendschappen met Myron (Christopher Walken), Kate (Kate McKinnon) en Mitch (Steve Coogan). Met hen heeft ze één ding gemeen, namelijk dat ze zich richten op het leven, terwijl ze dood gaan. Uiteindelijk stelt Irreplaceable You de vraag, hoe zeg je gedag?

De film is het debuut van Stephanie Laing (Veep, Eastbound & Down) en werd geschreven door Bess Wohl. Irreplaceable You is vanaf 16 februari te zien op Netflix.