Trailer voor Netflix’s Kingdom: Ashin of the North

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Kingdom: Ashin of the North, de komende 92 minuten durende speciale aflevering van hun populaire Zuid-Koreaanse zombie-actiedrama Kingdom. De trailer is hieronder te bekijken en belicht het begin van de uitbraak die wordt veroorzaakt door de zoektocht van een vrouw naar bloedige wraak op degenen die haar dorp hebben verwoest. Verblind door verdriet en woede, is Ashin van plan om elk levend wezen te doden met behulp van de plant. De prequel-aflevering is beschikbaar op vrijdag 23 juli.

Kingdom Ashin of the North

Kingdom: Ashin of the North trailer 

Kingdom: Ashin of the North draait om het mysterieuze personage van de Zuid-Koreaanse topactrice Jun Ji-Hyun, die verscheen in de laatste seconden van de finale van het tweede seizoen. Het zal niet alleen het verhaal vertellen van de mysterieuze erfgenaam van het noordelijke Yeojin-stamdorp, maar zal ook eindelijk de oorsprong onthullen van de plant die de lawine van tragische gebeurtenissen veroorzaakte.

Geregisseerd door Kim Seong-hun op basis van een scenario geschreven door Kim Eun-hee.

Ashin wordt gespeeld door actrice Jun Ji-Hyun. Byeong-eun Park keert terug als Min Chi Rok en Si-ah Kim is te zien als de jonge versie van Ashin, Kyo-hwan Koo als Ai-da-gan en Roi-ha Kim als de vader van Ashin.

Kingdom: Ashin of the North is vanaf 23 juli te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter