Trailer voor nieuwste Netflix actie-fantasie serie Warrior Nun

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende serie-adaptatie van Warrior Nun, waarin we kennismaken met een groep badass demonenjagende nonnen. De serie is gebaseerd op Ben Dunn’s manga-achtige graphic novel-serie met dezelfde naam. Het eerste seizoen van de Netflix serie Warrior Nun is vanaf donderdag 2 juli te zien en bestaat uit tien afleveringen. Bekijk de trailer hieronder.

Warrior Nun op Netflix

In Warrrior Nun, gevangen in een oude oorlog tussen goed en kwaad, wordt een jong meisje wakker in een mortuarium met een nieuw leven en een goddelijk artefact ingebed in haar rug. Hierdoor krijgt ze onverklaarbare krachten. Haar zoektocht naar antwoorden brengt haar bij The Order of the Cruciform Sword, een geheime genootschap van krijgsnonnen die gezworen hebben de wereld tegen het kwaad te beschermen. Terwijl ze haar verantwoordelijkheden als uitverkorene balanceert met de normale obstakels van een tienermeisje, zit dit mysterieuze fantasiedrama vol mysterie, actie, avontuur en tienerromantiek.

In de serie zijn er rollen voor Alba Baptista de rol van Ava, Toya Turner als Shotgun Mary, Lorena Andrea als Zuster Lilith, Kristina Tonteri-Young als Zuster Beatrice, Tristan Ulloa als Vader Vincent, Sylvia De Fanti als Moeder Superion, Thekla Reuten als Jillian Salvius, Emilio Sakraya als JC, Joaquim de Almeida als Cardina Duretti en Lope Haydn Evans als Michael.

Het verhaal voor de serie is losjes gebaseerd op het verhaal van de manga Warrior Nun Arela. Deze manga werd voor het eerst gepubliceerd in 1994 door Antarctic Press en heeft al 17 series voortgebracht, waaronder The Crimson Nun, Areala: Angel of War en de meest recente No Justice for Innocents die in 2002 werd uitgebracht.

Het script voor de serie is geschreven door Simon Barry die eerder al verantwoordelijk was voor onder meer Continuum.

Warrrior Nun is vanaf 2 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter