Trailer voor Netflix’s Raising Dion

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Raising Dion, de aankomende familie-superheldendramaserie met Michael B. Jordan (Fahrenheit 451, Black Panther, Creed-franchise). Je kunt de trailer en de poster hieronder bekijken!

Raising Dion

Raising Dion volgt het verhaal van een vrouw genaamd Nicole Reese, die haar zoon Dion grootbrengt na de dood van haar echtgenoot Mark (Jordan). De normale drama’s van het opvoeden van een zoon als alleenstaande moeder worden versterkt wanneer Dion verschillende magische, superheldachtige vermogens begint te vertonen. Nicole moet nu de gaven van haar zoon geheim houden met de hulp van Mark’s beste vriend Pat, en Dion beschermen tegen tegenstanders, terwijl ze de oorsprong van zijn vaardigheden uitzoeken.

De serie heeft ook rollen voor nieuwkomer Ja’Siah Young, Alisha Wainwright, Jason Ritter en Jazmyn Simon.

Raising Dion is gebaseerd op de korte film en stripboek van muziekvideo-regisseur Dennis Liu. Carol Barbee (Judging Amy, Jericho, Touch) zal dienen als showrunner / uitvoerend producent. Ze schrijft ook het script voor aflevering één, die Liu zal regisseren. Jordan zal uitvoerend produceren via zijn Outlier Society Productions. Raising Dion is ook uitvoerend geproduceerd door Charles D. King, Kim Roth en Poppy Hanks van MACRO met Kenny Goodman en Michael Green.

De originele Netflix-serie wordt op 4 oktober gelanceerd.