Trailer voor Netflix’s Selena: The Series

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Selena: The Series, de aanstaande biopic-drama, waarin het leven van de overleden legendarische Tejano-zangeres Selena Quintanilla centraal staat. Met Christian Serratos in haar eerste tv-project als hoofdrolspeler. De serie zal naar verwachting debuteren op vrijdag 4 december. Bekijk de video hieronder!

Selena: The Series op Netflix

Selena: The Series zal zich richten op Selena’s Mexicaans-Amerikaanse familie en hoe de entertainer categorieën en grenzen overstegen om een ​​wereldster te worden. De serie zal een coming-of-age-verhaal zijn dat Selena volgt terwijl haar dromen uitkomen en alle hartverscheurende en levensveranderende keuzes die zij en haar familie moeten maken tijdens het navigeren door succes, familie en muziek.

Selena was een Amerikaanse zangeres, songwriter, model, actrice en modeontwerpster die een van de meest geliefde Mexicaans-Amerikaanse entertainers van de late 20e eeuw werd voor haar tragische dood in 1995. Toen werd ze neergeschoten en vermoord door haar beste vriend en fanclub manager Yolanda Saldivar. Saldivar werd veroordeeld voor moord en zit momenteel een levenslange gevangenisstraf uit. Haar levensverhaal werd voor het eerst geadapteerd tot een film in 1997 waarin de overleden zangeres werd gespeeld door Jennifer Lopez.

Selena: The Series wordt geschreven door Moisés Zamora (Star, American Crime). Zamora is uitvoerend producent van het project samen met Jaime Davila, Rico Martinez, Suzette Quintanilla, Selena’s vader Abraham Quintanilla Jr. en Simran A. Singh, president van Campanario Entertainment. Het verhaal wordt opgesplitst in twee delen, waarbij de eerste bestaat uit zes uur durende afleveringen die in 2020 zullen verschijnen.

Rollen worden gespeeld door Christian Serratos, Ricardo Chavira, Seidy Lopez, Gabriel Chavarria, Noemi Gonzalez, Madison Taylor Baez.

 Selena: The Series is vanaf 4 december 202o te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter