Trailer voor Netflix’s Springsteen on Broadway

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aanstaande live-muziekspecial Springsteen on Broadway, een opgenomen versie van de show geschreven en uitgevoerd door de klassieke rocklegende Bruce Springsteen. Bekijk de trailer hieronder!

De special geeft het publiek een kans om een ​​avond met de 69-jarige muzikant door te brengen terwijl hij verhalen uit zijn leven deelt en solo op het podium optreedt. Bruce Springsteen speelt akoestische versies van zijn muziek en deelt persoonlijke verhalen in deze veelgeprezen serie die is gebaseerd op zijn succesvolle autobiografie.

De one-man-show draait sinds afgelopen oktober op Broadway. De special is geregisseerd en geproduceerd door Emmy-bekroonde regisseur Thom Zimny, evenals het producerend team achter de Broadway-special, waaronder Springsteen’s manager Jon Landau, tourdirecteur George Travis en Barbara Carr.

Springsteen, aka The Boss, wordt beschouwd als een van de meest productieve rockartiesten, met een carrière van vier decennia. Hij heeft 18 studioalbums uitgebracht, 20 Grammy gewonnen, een Oscar voor het originele nummer “Streets of Philadelphia” voor de Tom Hanks film.

Springsteen on Broadway is vanaf 16 december te zien op Netflix.