Trailer voor Netflix’s survivalfilm Against the Ice met Nikolaj Coster-Waldau

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende film Against the Ice, een waargebeurd overlevingsverhaal onder leiding van Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) en Joe Cole (Peaky Blinders, Gangs of London).

Against the Ice is een waargebeurd verhaal over vriendschap, liefde en de verbazingwekkende kracht van kameraadschap. Het gaat over twee mannen die erin slagen het bewijs te vinden dat Groenland één eiland is, maar niet voordat ze extreme omstandigheden hebben bevochten tijdens hun strijd om te overleven. Bekijk hieronder de trailer!

Against the Ice 2

Against the Ice

De film vertelt het waargebeurde verhaal van hoe de Deense poolreiziger Ejnar Mikkelsen (Coster-Waldau) en een onervaren bemanningslid (Cole) in 1909 het gevaarlijke terrein van Groenland doorkruisten. Hun missie was om te bewijzen dat Groenland één eiland was, wat de claim van de Verenigde Staten op Noordoost-Groenland zou doen verwerpen. Ze slaagden erin om het benodigde bewijsmateriaal te verzamelen, maar de reis terug naar hun schip was moeilijker dan ze hadden verwacht. Toen ze eindelijk terug waren bij hun schip, ontdekten ze dat het in het ijs was verpletterd en dat hun kamp nu verlaten was.

Against the Ice is geregisseerd door Peter Flinth. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal verteld in Two Against the Ice door Ejnar Mikkelsen, werd de film geschreven door Nikolaj Coster-Waldau en Joe Derrick.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nikolaj Coster-Waldau als Mikkelsen, Joe Cole als Iver Iversen, en Charles Dance en Heida Reed in niet bekendgemaakte rollen.

Against the Ice is vanaf 2 maart te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter