Trailer voor Netflix’s Too Hot to Handle

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Too Hot to Handle, een nieuwe reality-datingserie met een twist: om een ​​hoofdprijs van $ 100.000 te winnen, moeten ze seks opgeven. Je kunt de trailer voor de nieuwe serie hieronder bekijken!

Too Hot to Handle op Netflix

Tien jonge singles van over de hele wereld komen samen op een tropisch paradijs voor wat voor hen de meest exotische en erotische zomer van hun leven moet zijn – maar er is een wending. Deze jongeren die houden van een informele relaties, zullen alles moeten opgeven als ze de hoofdprijs van $100.000 willen winnen. Niet zoenen, niet knuffelen en geen enkele vorm van zelfbevrediging. Bij elke fout gaat het prijzengeld omlaag. Zullen de singletons in deze luxe diepere emotionele verbindingen kunnen vormen? Of zal de verleiding gewoon groot zijn om te weerstaan?

De deelnemers uit het eerste seizoen bestaan uit Chloe Veitch, David Birtwistle, Francesca Farago, Harry Jowsey, Kelz Dyke, Lydia Clyma, Nicole O’Brien, Rhonda Paul, Bryce Hirschberg, Sharron Townsend, Haley Cureton, Matthew Smith, Madison Wyborny, Kori Sampson.

De serie is geproduceerd door Fremantle. Alle acht afleveringen van Too Hot to Handle zijn beschikbaar om te streamen op Netflix vanaf 17 april 2020.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter