Trailer voor Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Disney heeft de trailer vrijgegeven van Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again, de aankomende animatiefilm die op 9 december 2022 op Disney Plus verschijnt. Bekijk de Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again trailer en poster hieronder.

De film is een vervolg op Secret of the Tomb, het is de eerste animatiefilm in de filmreeks Night at the Museum en de vierde film in totaal. De film volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again

Als de zon onder gaat. Nick Daley’s zomerbaan n als nachtwaker in het museum is een uitdagende baan voor een middelbare scholier, maar hij treedt in de voetsporen van zijn vader en is vastbesloten hem niet teleur te stellen. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius ​​en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

De film heeft rollen voor Joshua Bassett, Jamie Demetriou, Alice Isaaz, Gillian Jacobs, Joseph Kamal, Thomas Lennon, Zachary Levi, Akmal Saleh, Kieran Sequoia, Jack Whitehall, Bowen Yang en Steve Zahn.

De film wordt geregisseerd door Matt Danner, naar een scenario geschreven door Ray DeLaurentis en Will Schifrin.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again komt uit op 9 december 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter