Trailer voor Ozark seizoen 3

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Ozark seizoen 3. Bekijk de video hieronder! De drama serie met Jason Bateman en Laura Linney kun je bingen vanaf 27 maart 2020.

In het tweede seizoen volgen we Marty Bryde en zijn familie terwijl ze door de duistere wateren van het leven navigeren binnen een gevaarlijk drugskartel. Met Del Out stuurt het misdaadsyndicaat hun meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de boel op te schudden, net nu de Byrdes eindelijk zijn gesetteld. Marty en Wendy worstelen om hun gezin in balans te houden te midden van de toenemende gevaren van hun partnerschappen met de machtshongerige Snells, het kartel en de nieuwe plaatsvervanger Ruth Langmore, wiens vader Cade uit de gevangenis is vrijgelaten. De inzet is nog hoger dan voorheen en de Byrdes beseffen al snel dat ze all-in moeten gaan voordat ze eruit kunnen.

Het nieuwe seizoen speelt zich zes maanden na het tweede seizoen af. Marty en Wendy moeten wederom vechten voor het lot van hun familie. Marty probeert zijn familie te beschermen, terwijl Wendy manieren zoekt om de hulp van Helen te krijgen en Omar Navarro te helpen zijn drugs imperium te vergroten. De chaos is compleet, wanneer de broer van Wendy opeens langskomt.

Ozark heeft hoofdrollen voor Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner en nieuwkomer Janet McTeer.