Trailer voor Paramount+ serie Tulsa King met Sylvester Stallone

De eerste officiële trailer voor de aankomende Paramount+ serie Tulsa King is uitgebracht, waarin Sylvester Stallone te zien is terwijl hij in een nieuwe stad aankomt nadat hij uit de gevangenis is vrijgelaten.

De nieuwe serie komt van producer Taylor Sheridan, met Terence Winter (The Sopranos) als showrunner en schrijver van de serie. Tulsa King gaat in première met twee afleveringen op Paramount+ op zondag 13 november 2022. Bekijk hieronder de Tulsa King trailer.

Tulsa King serie Stallone 2

Tulsa King serie 

Tulsa King volgt maffia-capo Dwight “The General” Manfredi (Stallone), die wordt vrijgelaten uit de gevangenis en door zijn baas naar Tulsa, Oklahoma wordt gestuurd. Hier moet hij proberen een nieuwe crew op te bouwen om een ​​nieuwe en krachtige crimineel rijk op te richten.

Naast Stallone zijn er ook rollen voor Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson en Garrett Hedlund.

Terence Winter fungeert als showrunner en schrijver van de serie en produceert samen met Sheridan, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter en Braden Aftergood.

De serie is vanaf 13 november te streamen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter