Trailer voor Peacock serie Vampire Academy

Peacock heeft een officiële teaser trailer uitgebracht voor de serie Vampire Academy, de aankomende adaptatie van Richelle Mead’s YA bovennatuurlijke romanserie. De aanpassing van de serie met 10 afleveringen staat gepland om op 15 september op Peacock te verschijnen.

De Vampire Academy teaser, die je hieronder kunt bekijken, belicht de vriendschap tussen koninklijke vampier Lissa Dragomir en haar beschermer Rose Hathaway.

Vampire Academy serie

De serie Vampire Academy is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Julie Plec, die ook zal dienen als showrunner en regisseur. De adaptatie zal naar verwachting het verhaal van vriendschap, romantiek en gevaar vertellen.

In een wereld van privileges en glamour overstijgt de vriendschap van twee jonge vrouwen hun opvallend verschillende klassen terwijl ze zich voorbereiden om hun opleiding af te ronden en de vampiermaatschappij binnen te gaan. De ene als een machtige Royal, de andere als een half-vampier Guardian die is opgeleid om te beschermen tegen de woeste ‘Strigoi’ die dreigen hun samenleving te verscheuren.

De cast wordt geleid door Sisi Stringer (Mortal Kombat) als Rose Hathaway, de vampier-mens-hybride die traint om voogd te worden aan de St. Vladimir’s Academy, en Daniela Nieves (Sex Appeal) als vampierkoningin Lissa Dragomir. Ze worden vergezeld door Kieron Moore, Andre Dae Kim, J. August Richards, Anita-Joy Uwajeh, Mia McKenna Bruce, Rhian Blundell, Jonetta Kaiser en Andrew Liner.

De Vampire Academy serie wordt ook mede geschreven en mede-uitvoerend geproduceerd door Plec’s oude medewerker Marguerite MacIntyre, die ook is ingesteld als showrunner. Het is een productie van Universal Television.

Uitvoerende producenten zijn Emily Cummins, Don Murphy, Susan Montford, Deepak Nayar en Jillian DeFrehn, met Bille Woodruff, Luis Prieto, Jesse Warn, Erica Dunton en Geoff Shotz als regisseur.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter