Trailer voor Peacock’s Tiger King miniserie Joe vs Carole

Peacock heeft de eerste trailer uitgebracht voor de aankomende gelimiteerde serie met de titel Joe vs Carole, die draait om de rivaliteit tussen Joe Exotic en Carole Baskin, die voor het eerst beroemd werd door de populaire Netflix-documentaires Tiger King. De serie is vanaf donderdag 3 maart te streamen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, geeft ons een eerste blik op de respectievelijke transformaties van John Cameron Mitchell en Kate McKinnon in Joe Exotic en Carole Baskin. Het belooft meer van het controversiële verhaal te vertellen dan wat eerder werd getoond.

Joe vs Carole is gebaseerd op de Wondery-podcast “Joe Exotic”, die werd gehost door Robert Moor.

Joe vs Carole

De gelimiteerde serie draait om Carole Baskin, een liefhebber van grote katten, die ontdekt dat collega-exotische dierenliefhebber Joe ‘Exotic’ Schreibvogel fokt en zijn grote katten gebruikt voor winst. Ze wil zijn onderneming stopzetten en een snel escalerende rivaliteit aanwakkeren. Maar Carole heeft zelf een bewogen verleden en wanneer de klauwen naar buiten komen, zal Joe voor niets stoppen om haar hypocrisie aan het licht te brengen. De resultaten blijken gevaarlijk.

Joe vs. Carole is geschreven en geproduceerd door Etan Frankel als onderdeel van zijn deal met UCP. Uitvoerende producenten zijn McKinnon, Alex Katsnelson, Hernan Lopez, Marshall Lewy, Aaron Hart en Justin Tipping, die ook samen met Natalie Bailey als regisseur fungeert.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Cameron MitchellKate McKinnon, Kyle MacLachlan, Brian Van Holt, Sam Keeley, Nat Wolf, Marlo Kelly, William Fichtner, Dean Winters, David Wenham.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter