Trailer voor Prime Video film Emergency

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de film Emergency, de aanstaande donkere komediethriller met in de hoofdrollen RJ Cyler, Donald Elise Watkins en Sabrina Carpenter. De film is vanaf 27 mei te streamen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont drie studenten terwijl ze een onbekend bewusteloos blank meisje in hun woonkamer tegenkomen. Vanwege het mogelijke misverstand over hun situatie besluiten ze de politie niet te bellen en het meisje in plaats daarvan naar een veilige plek te brengen.

Emergency op Prime Video

In de film zijn Kunle en zijn beste vriend Sean, beide senioren op de universiteit die op het punt staan ​​te beginnen aan een epische avond met Spring Break-feesten. Sean heeft de hele nacht gepland, inclusief elk feest dat ze zullen bijwonen tijdens hun ‘legendarische tour’. Kunle is down, maar is vooral bezig met het afronden van zijn schimmelexperiment in zijn laboratorium, aangezien zijn acceptatie aan Princeton afhangt van de resultaten. Ze keren terug naar hun appartement om een ​​pre-game te spelen, maar ontdekken dat hun kamergenoot Carlos, de deur open heeft gelaten. Terwijl ze angstig binnenkomen, ontdekken Sean en Kunle een dronken, halfbewust blank meisje dat ze niet kennen op de vloer en een zich niet bewust zijnde Carlos, die haar niet hoorde binnenkomen via de videogame die in zijn oren schetterde. Kunle wil de politie bellen, maar Sean verzet zich fel tegen het idee, bezorgd over hoe het eruit zal zien als de politie komt.

Samen laden Carlos, Sean en Kunle het meisje (die ze Goudlokje noemen, maar wiens echte naam Emma is) in Seans busje, met de bedoeling haar ergens veilig te brengen in plaats van de politie te bellen. Ondertussen realiseert Emma’s zus Maddy, zich dat Emma het feest waar ze aanwezig waren heeft verlaten, en begint ze in dronken paniek naar haar te zoeken met behulp van Emma’s telefoonlocatie. Wat volgt is een chaotische, hilarische en met spanning gevulde achtervolging door de hele stad terwijl ons trio worstelt met hun verschillen terwijl ze Emma in veiligheid proberen te brengen.

De film heeft hoofdrollen voor RJ Cyler, Donald Elise Watkins, Sebastian Chacon, Sabrina Carpenter, Maddie Nichols, Madison Thompson en Diego Abraham.

Emergency wordt geregisseerd door Carey Williams naar een scenario geschreven door Oscar-genomineerde KD Davila. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival in 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter