Don’t Make Me Go vanaf 15 juli op Prime Video

Amazon Studios heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Don’t Make Me Go, een aankomende comedy-dramafilm met in de hoofdrollen John Cho en Mia Isaac. Het beleeft zijn wereldpremière op het Tribeca Film Festival, gevolgd door een release op 15 juli exclusief op Prime Video.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een alleenstaande vader die met zijn dochter op roadtrip gaat nadat hij erachter is gekomen dat hij een terminale ziekte heeft. Hij probeert zoveel mogelijk tijd met haar door te brengen, zelfs als er onderweg ruzie is.

Don’t Make Me Go trailer

Don’t Make Me Go op Prime Video

Wanneer alleenstaande vader Max (John Cho) ontdekt dat hij een terminaal ziek is, besluit hij om te proberen alle jaren van liefde en steun die hij helaas moet gaan missen met zijn tienerdochter Wally (Mia Isaac) te beleven in de korte tijd die hij nog met haar heeft. Met de belofte van langverwachte rijlessen, overtuigt hij Wally om hem te vergezellen op een road trip van Californië naar New Orleans voor zijn 20e college reünie, met het doel om haar te herenigen met haar moeder die hen lang geleden verliet. De emotionele reis, Don’t Make Me Go verkent de onbreekbare, eeuwige band tussen een vader en dochter.

Don’t Make Me Go heeft rollen voor John Cho (Searching), Mia Isaac (Lovestruck), Mitchell Hope (Let It Snow), Jemaine Clement (Legion), Stefania LaVie Owen (The Lovely Bones) en Kaya Scodelario (The Maze Runner).

De film is geregisseerd door Hannah Marks naar een scenario geschreven door Vera Herbert. Het wordt geproduceerd door Donald De Line, Leah Holzer en Peter Saraf.

Don’t Make Me Go is vanaf 15 juli 2022 te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter