Trailer voor Prime Video serie The One That Got Away

Prime Video geeft de officiële trailer vrij voor de nieuwe serie The One That Got Away. Bekijk deze hieronder. Het reality romance-experiment van Fulwell 73 Productions presenteert zes singles aan die opzoek zullen gaan naar liefde uit hun verleden. De serie gaat op 24 juni in première op Prime Video.

The One That Got Away

The One That Got Away volgt zes singles, elk op zoek naar hun soulmate, als ze beginnen aan een zoektocht naar de liefde. Ze krijgen de kans om een leven van gemiste relaties te verkennen. Of het nu gaat om een klasgenoot van de middelbare school wiens verliefdheid altijd onbeantwoord bleef, of de vriendelijke vreemdeling die vijf jaar eerder een helpende hand bood, de potentiële partners zijn zeker indrukwekkend. Eén voor één komen mensen uit hun verleden binnen via “Het Portaal”. In deze experimentele datingserie, waarbij je kan tijdreizen, worden de deelnemers verrast en hun wordt de kans geboden om de liefde te vinden

Elan Gale (The Bachelor franchise, FBoy Island) is uitvoerend producent en showrunner samen met Gabe Turner (The Late Late Show with James Corden, Among the Stars) en Caroline Roseman (Ex on the Beach, An Audience with Adele). De serie wordt geproduceerd door Amazon Studios en Fulwell 73 Productions.

De reality romanceserie The One That Got Away wordt gepresenteerd door popicoon en singer/songwriter Betty Who. De serie met 10 afleveringen gaat op vrijdag 24 juni in première op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter