Trailer voor psychologische thriller Resurrection met Rebecca Hall

IFC Films heeft een officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande psychologische thrillerfilm genaamd Resurrection, met in de hoofdrollen Rebecca Hall en Tim Roth. Het ging eerder dit jaar in wereldpremière op het Sundance Film Festival. De film staat gepland om op 5 augustus in de bioscoop en digitaal te verschijnen.

Resurrection wordt beschreven als een adembenemende film en is geschreven en geregisseerd door Andrew Seman, gebaseerd op een origineel scenario dat op de Black List van 2019 verscheen.

Resurrection

Resurrection film trailer

In de film leidt Margaret een succesvol en ordelijk leven, waarbij ze de eisen van haar drukke carrière en alleenstaand ouderschap perfect in evenwicht houdt met haar fel onafhankelijke dochter Abbie. Alles is onder controle. Maar dat zorgvuldige evenwicht wordt verstoord wanneer een ongewenste schaduw uit haar verleden, David terugkeert. Hij neemt de verschrikkingen van Margarets verleden met zich mee. Margaret moet vechten tegen haar toenemende angst en de confrontatie aangaan met het monster dat ze twintig jaar lang heeft ontweken en dat is gekomen om hun onafgemaakte zaken af ​​te ronden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rebecca HallTim Roth, Grace Kaufman, Michael Esper, Angela Wong Carbone, Jaime Zevallos.

De film is geschreven en geregisseerd door Andrew Seman.

Resurrection is geproduceerd door Lars Knudsen voor Square Peg, Alex Scharfman & Drew Houpt voor Secret Engine en Tory Lenosky voor Rosetory.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter