Trailer voor Quibi serie Royalties met Darren Criss

Quibi heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Royalties, hun aankomende muzikale comedy-serie. Bekijk de trailer hieronder. Deze vertelt over een songwriting duo die probeert te voldoen aan de rare eisen van hun klanten. In de hoofdrollen zien we Darren Criss en Kether Donohue. De serie heeft daarnaast ook originele liedjes geschreven door Criss.

Royalties wordt beschreven als een satirische kijk op het vaak onvertelde verhaal van songwriters achter ‘s werelds grootste hits. De show volgt de beklimming van een songwriting duo – Sara en Pierce (Darren Criss) – terwijl ze navigeren door de vreemde en hilarische uitdagingen van het creëren van een echt geweldig nummer, week na week. Elke aflevering zal levensechte muziekpersoonlijkheden bevatten met fictieve popsterren.

De serie is geregisseerd door Amy Heckerling (Fast Times at Ridgemont High, Clueless). Rollen zijn er voor Darren Criss (Glee, American Crime Story), Kether Donohue (Pitch Perfect), Tony Revolori (Spider-Man: Homecoming), Georgia King (Devs) en John Stamos (Full House).

Royalties wordt mede geschreven door Criss samen met zijn oude medewerkers Nick en Matt Lang, die ook produceren. Het project zal de eerste muzikale serie zijn die Quibi momenteel ontwikkelt. Het wordt geproduceerd door Fox’s SideCar, onder leiding van Gail Berman. Hend Baghdady, Joe Earley, Ricky Rollins en Berman zullen ook uitvoerende producten produceren.

De serie staat gepland voor debuut op 1 juni.