Trailer voor Quibi’s sci-fi thriller Don’t Look Deeper

Quibi heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende sci-fi thriller serie Don’t Look Deeper van Twilight-regisseur Catherine Hardwicke en Lost co-creator Jeffrey Lieber, die op 27 juli in première gaat. De trailer is hieronder te bekijken.

Gelegen in Merced, Californië, “vijftien minuten in de toekomst”. Don’t Look Deeper draait om een ​​middelbare scholier die het gevoel heeft dat iets aan haar niet klopt. En dat iets is… ze is geen mens… niet een van ons. Deze openbaring van wat ze werkelijk is, waar ze vandaan komt en wie haar aan het zoeken is, start een reeks gebeurtenissen die haar hele leven plotseling in gevaar brengt.

Een duistere en provocerende kijk op technologie versus menselijkheid.  

De serie is geregisseerd door Hardwicke. De hoofdrollen zijn er voor Don Cheadle (Hotel Rwanda), Emily Mortimer (Mary Poppins Returns), Helena Howard (Madeline’s Madeline), Jan Luis Castellanos (13 Reasons Why), Ema Horvath (The Gallows Act II), Kaiwi Lyman (Den of Thieves), Harvey Zielinski (My First Summer) en Belissa Escobedo (The Baker and the Beauty).

Hardwicke is uitvoerend producent samen met showrunner en schrijver Lieber en McDonnell, samen met Kathleen Grace en Laura Schwartz van New Form en Jed Weintrob en Julina Tatlock voor 30 Ninja’s.

Quibi is een streamingdienst welke speciaal ontwikkelt is voor mobiele apparaten. Meer informatie omtrent dit platform lees je in deze recensie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter