Trailer voor rampenfilm 13 Minutes

Quiver Distribution heeft vandaag een trailer onthuld voor 13 Minutes, de eerste speelfilm van regisseur Lindsay Gossling. 13 Minutes volgt vier families in een stadje in Heartland terwijl ze worden getest wanneer een tornado toeslaat. Bekijk hieronder de trailer.

13 Minutes

13 Minutes

Terwijl een nieuwe dag begint in het kleine Amerikaanse stadje Siren, beginnen de bewoners hun dag net zo gewoon als de vorige. Moeder Natuur heeft echter andere plannen met hen. Inwoners hebben slechts 13 minuten om onderdak te zoeken voordat de grootste tornado ooit het stadje bereikt. De inwoners hebben moeite om hun dierbaren te beschermen en vechten voor hun leven. In de nasleep van de tornado moeten vier gezinnen hun verschillen overwinnen en kracht in elkaar vinden om te kunnen overleven.

13 Minutes wordt geregisseerd door Lindsay Gossling. Ze schreef het scenario samen met Travis Farncombe. De cast bestaat uit Trace Adkins, Thora Birch, Peter Facinelli, Anne Heche, Amy Smart, Sofia Vassilieva en Paz Vega.

De film verschijnt 29 oktober 2021 in de bioscoop in de VS. Over een Nederlandse release is op dit moment niets bekend.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter