Trailer voor Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Sony Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Deze kun je hieronder bekijken. De nieuwste film in de horrorfranchise zal dienen als een reboot van de door Constantin Films geproduceerde serie, die zelf is gebaseerd op Capcoms beroemde videogames met dezelfde naam. Het plot draait om een ​​groep overlevenden die naar Raccoon City gaan om de geheimen achter een dodelijk virus te ontdekken dat op de wereld is losgelaten en zijn banden met de kwaadaardige Umbrella Corporation.

De hoofdrollen zijn voor Kaya Scodelario en Robbie Amell. De film zal de eerste twee originele Resident Evil-games adapteren en zal op 2 december in de bioscoop verschijnen.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City trailer

Resident Evil: Welcome to Raccoon City trailer

Raccoon City was ooit de thuisstad van de Umbrella Corporation, maar na het plotselinge vertrek van het grote farmaceutische bedrijf is het veranderd in een verlaten en woeste stad, waar iets kwaadaardigs schuilgaat onder de oppervlakte. Als dat kwaad uitbreekt, moet een groep overlevenden samenwerken om de waarheid achter Umbrella te onthullen, en alle krachten bundelen om de volgende ochtend te halen.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City wordt een officieel oorsprongsverhaal van Capcoms langlopende survival horror-videogamefranchise en speelt zich af op de beruchte avond in Raccoon City in 1998, toen de Umbrella Corporation de wereld in de war bracht en het aan een selecte groep was om ze te stoppen.

De film wordt geproduceerd door Robert Kulzer voor Constantin Films, die verbonden was aan de franchise met Milla Jovovich, samen met James Harris van Tea Shop Productions en Hartley Gorenstein, terwijl Constantins CEO Martin Moskowicz en Davis Film’s Victor Hadida de uitvoerende producenten zullen zijn. Screen Gems van Sony Pictures, die de originele films heeft gedistribueerd, zal de film in eigen land uitbrengen, terwijl Constantin de film debuteert in Duitstalige gebieden, Elevation in Canada, Metropolitan in Frankrijk en Sony Pictures Releasing in alle resterende gebieden.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Kaya Scodelario (Skins, The Maze Runner), Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) en Robbie Amell (Upload). Scodelairo is gecast als Claire Redfield, terwijl John-Kamen de rol van Jill Valentine speelt en Amell is te zien als Chris Redfield. Daarnaast zijn er rollen voor Tom Hopper als Albert Wesker, Avan Jogia als Leon S. Kennedy en Neal McDonough als William Birkin.

De film is geregisseerd door Johannes Roberts (47 Meters Down) op basis van een scenario dat hij samen met Greg Russo schreef.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City draait vanaf 2 december in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter