Trailer voor Rogue met Megan Fox

Dutch FilmWorks heeft de trailer vrijgegeven van Rogue, de aanstaande actiethrillerfilm met Transformers actrice Megan Fox. Ze speelt huurling O’Hara. Ze leidt een eskadron soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van een stel kidnappers. Als de missie mislukt en het team midden in Afrika strandt, moet O’Hara niet alleen de confrontatie aangaan met een bende rebellen, maar ook met een leeuw. Bekijk hieronder de Rogue trailer.

megan fox rogue

Rogue trailer met Megan Fox

In Rogue speelt Megan Fox (Transformers franchise) een spannende nieuwe rol als een door de strijd geharde huursoldaat. Als teamleider Samantha O’Hara leidt ze een levendig team van soldaten op een gewaagde missie: gijzelaars redden van hun ontvoerders in afgelegen Afrika. Maar terwijl de missie mislukt en het team strandt, komt O’Hara’s team tegenover een bloedige, meedogenloze bende rebellen te staan- en de horde van uitgehongerde, woedende leeuwen die ze tegenkomen.

Naast Fox zijn er rollen voor Greg Kriek, Philip Winchester, Calli Taylor, Jessica Sutton, Adam Deacon, Brandon Auret, Sisanda Henna.

Rogue wordt geregisseerd en geproduceerd door M.J. Bassett (Ash vs Evil Dead), die de film samen met Isabel Bassett schreef. Het wordt geproduceerd door Kyle Ambrose, Delon Bakker, Molly Hassell, Paul Hornsby en Jay Taylor.

De R-rated actiethriller Rogue moet op 24 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter