Trailer voor romantische film Wild Mountain Thyme met Emily Blunt & Jamie Dornan

Lionsgate UK heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de romantische film Wild Mountain Thyme. In de hoofdrollen zien we Golden Globe-winnaar Emily Blunt en Jamie Dornan die minnaars Rosemary en Anthony spelen. De film staat momenteel gepland voor 11 december 2020. Bekijk de video hieronder!

Romantische film Wild Mountain Thyme

Wild Mountain Thyme is een episch liefdesverhaal, welke zich afspeelt tegen de adembenemende landschappen van het Ierse platteland, waar iedereen gek is van eenzaamheid of liefde, en het weer is verschrikkelijk. Anthony en Rosemary zijn minnaars, wiens families verwikkeld zijn in een vete over een fel omstreden stuk land dat hun twee boerderijen scheidt.

Anthony (Dornan) lijkt altijd op het land te werken, uitgeput door het constante kleineren van zijn vader. Maar wat echt steekt, is het dreigement van zijn vader om de familieboerderij na te laten aan zijn Amerikaanse neef Adam. Rosemary (Blunt) lijkt in eerste instantie een wrok te koesteren omdat ze in haar jeugd door Anthony werd beschaamd. Haar moeder Aoife streeft ernaar de families te verenigen voordat het te laat is. Net wanneer we denken dat Anthony de moed zal verzamelen om zijn onderdrukte gevoelens onder ogen te zien, komt neef Adam (Hamm) tussen beide met een plan om Rosemary te veroveren tijdens een magische 24 uur in Manhattan. Maar ware liefde wordt nooit verslagen!

De film is gebaseerd op het Tony-genomineerde Broadway-toneelstuk van John Patrick Shanley uit 2014. De hoofdrollen worden gespeeld door Emily Blunt (Mary Poppins Returns) en Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey-franchise), samen met Golden Globe-winnaar Jon Hamm (Mad Men) en Oscar-winnende acteur Christopher Walken. Er zijn teven rollen voor Dearbhla Molloy en Danielle Ryan.

Shanley schreef en regisseerde de verfilming van Wild Mountain Thyme, na het uit 2008 met een Oscar en Golden Globe genomineerde drama Doubt.

Bleecker Street heeft de Amerikaanse rechten op het project verworven, terwijl Lionsgate de Britse rechten verwerft. De film wordt geproduceerd door Mar-Key Pictures, Leslie Urdang (Rabbit Hole), Anthony Bregman (Foxcatcher) van Likely Story, Michael Helfant en Bradley Gallo van Amasia Entertainment (Them That Follow) en Martina Niland (Sing Street).van Port Pictures, met Andrew Kramer, Jonathan Loughran en Stephen Mallaghan als uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter