Trailer voor romantische komedie Zwaar Verliefd!

Dutch FilmWorks heeft de trailer vrijgegeven voor de boekverfilming Zwaar Verliefd! Deze kun je hieronder bekijken.

Zwaar Verliefd! trailer

De jonge dierenarts Isa is erg succesvol in haar werkleven, maar als het aankomt op de liefde is het een ander verhaal. Vooral vanwege haar gewicht raakt ze snel onzeker. Hier komt verandering in wanneer ze op een dag een labrador van een chocoladevergiftiging redt. Isa valt namelijk als een blok voor de eigenaar van de hond: Ruben. Voor de zeer knappe en vriendelijk jongeman laat ze zich door haar zusje en vriendinnen overhalen om haar leven en eetpatroon te veranderen. De vraag is alleen of Ruben haar na deze verandering nog wel ziet zitten.

Zwaar Verliefd! is geregisseerd door Jamel Aattache (Fighting Fish) en is geschreven door scenaristen René Molenaar (korte film De Afdaling) en Anna Pauwels (Soof: Een Nieuw Begin). In de hoofdrollen zien we Barbara SloesenJim BakkumLiza SipsJamie Grant en Abbey Hoes.

De roman van Zwaar Verliefd! is geschreven door Chantal van Gastel en uitgebracht in 2008. Het is het eerste deel in de Zwaar-serie. De film verschijnt op 11 oktober 2018 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter