Trailer voor Ryan Reynolds’ The Adam Project

Wie je bent en wie je was zijn twee verschillende mensen. Letterlijk… Netflix geeft vandaag de teaser trailer vrij van The Adam Project. Zet je schrap voor een hevige confrontatie tussen het verleden en de toekomst. De sciencefictionfilm voor het hele gezin met Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Catherine Keener en Zoe Saldaña is vanaf 11 maart 2022 wereldwijd te zien op Netflix.

Een door de tijd reizende piloot moet samenwerken met zijn jongere zelf en zijn overleden vader om zijn fouten uit het verleden te herstellen en tegelijkertijd de toekomst te redden.

The Adam Project

The Adam Project

In de film The Adam Project speelt Reynolds Adam Reed, een gewonde tijdreiziger uit 2050 die het verleden bezoekt voor een reddingsmissie om Laura te zoeken, de vrouw van wie hij houdt, die verdwaald is in het tijd-ruimtecontinuüm onder mysterieuze omstandigheden. Als Adams schip beschadigd raakt, wordt hij teruggestuurd naar 2022, en de enige plek die hij kent uit dit tijdperk van zijn leven is thuis. Dat is waar een 12-jarige versie van zichzelf Adams achterdochtige en onwillige bondgenoot wordt terwijl de oudere incarnatie probeert te genezen, zijn schip weer op te bouwen en zijn reis voort te zetten.

De regie is in handen van Shawn Levy op basis van een scenario door Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett en Mark Levin. De film wordt geproduceerd door David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Shawn Levy en Ryan Reynolds.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Catherine Keener en Zoe Saldaña.

The Adam Project is vanaf 11 maart 2022 wereldwijd te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter