Trailer voor Scream seizoen 3

Het originele Ghostface-masker zal voor de eerste keer op tv verschijnen in Scream seizoen 3, waarbij stemacteur Roger Jackson ook terugkeert naar de franchise. Vandaag is de eerste trailer verschenen, welke je hieronder kunt bekijken.

Scream: Resurrection begint op maandag 8 juli op VH1. Het kabelnetwerk, dat net als MTV wordt gemanaged door Chris McCarthy, heeft al een aantal jaren geen scriptserie uitgezonden.  

Het derde seizoen van Scream werd aangekondigd op 14 oktober 2016, met Brett Matthews (The Vampire Diaries, Supernatural) als de derde showrunner van de serie. De reboot serie voegde ook Queen Latifah, Shakim Compere en Yaneley Arty toe als uitvoerend producenten. Dit seizoen zal de serie een volledig nieuwe cast, verhaal en locatie bevatten. Ook nieuw in seizoen drie is het daadwerkelijke Ghostface-masker, dat MTV’s Scream eerder niet kon gebruiken.

Scream: Resurrection richt zich op Deion Elliot (RJ Cyler), een lokale voetbalster, wiens tragische verleden terugkomt om hem te achtervolgen en zijn zuurverdiende plannen voor de toekomst te bedreigen – en de levens van zijn groep vrienden. De cast bestaat ook uit Mary J. Blige, Keke Palmer, Tyler Posey, Tyga, Giorgia Whigham, Jessica Sula, C.J. Wallace en Giullian Yao Gioiello. De trailer onthult dat tevens Paris Jackson een gastrol heeft in de serie.

Wes Craven, Tony DiSanto, Liz Gateley, Marianne Maddalena en Cathy Konrad produceren ook. Matthew Signer en Keith Levine produceren de serie, waarbij VH1’s Maggie Malina en Dana Gotlieb-Carter toezicht houden.