Trailer voor serie Around the World in 80 Days

PBS heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de serie Around the World in 80 Days, de adaptatie van Jules Verne‘s klassieke roman met in de hoofdrol David Tennant. De avonturenserie staat gepland voor 2 januari 2022.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht de reis vol actie van Phileas Fogg terwijl hij op avontuur gaat samen met twee metgezellen Abigail Fix en Jean Passepartout. Het toont ook de obstakels waarmee ze worden geconfronteerd, waaronder een moordaanslag om te voorkomen dat ze in 80 dagen de wereld rondreizen.

Around the World in 80 Days serie

Phileas Fogg is een belachelijke upper middle class, overopgeleide Engelsman met een kinderlijk gevoel van verwondering omdat hij nooit heeft gereisd en hij Londen nooit heeft verlaten. Na een waanzinnige weddenschap gaan Fogg en zijn bediende Passepartout, op de legendarische reis om de wereld rond te reizen in slechts 80 dagen, vergezeld door aspirant-journalist Abigail Fix, die de kans grijpt om verslag uit te brengen over dit buitengewone verhaal.

De hoofdrollen worden gespeeld door David Tennant (Jessica Jones) als Phileas Fogga, Ibrahim Koma (Mother Is Wrong) als Passepartout, Leonie Benesch (The Crown) als Abigail Fix, de jonge journaliste die vastbesloten is haar stempel te drukken in de mannenwereld; Jason Watkins (The Crown) als krantenredacteur Bernard Fortescue; en Peter Sullivan (Poldark) als Fogg’s oude antagonist Nyle Bellamy.

Around the World in 80 Days is gemaakt en geschreven door Ashley Pharaoh. Dit is de tweede tv-adaptatie van het klassieke verhaal, met als eerste de gelimiteerde serie uit 1989 met Pierce Brosnan en Julia Nickson in de hoofdrol. Het is ook geadapteerd voor het grote scherm, met als meest recente versie de door Jackie Chan geleide film uit 2004.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter